0

عوارض سولاریوم بر پوست + راه حل

عوارض سولاریوم بر پوست + راه حلعوارض سولاریوم بر پوست + راه حل

خیلی از افراد برای برنزه شدن پوست خود از سولاریوم استفاده می‌کنند. با این حال، عوارض سولاریوم بر پوست بسیار زیاد است و می‌تواند برای نواحی مختلف بدن شما مضر باشد. به همین دلیل هم لازم است که از قبل، این عوارض سولاریوم را بشناسید و بدانید که آیا می‌توانید از روش‌های جایگزین استفاده کنید یا خیر؟ از طرف دیگر، ما به طور کامل برای شما توضیح می‌دهیم که چگونه می‌توانید عوارض سولاریوم بر پوست را برای خود تا حد ممکن کاهش دهید. پس اگر شما هم به پوست برنزه علاقه دارید، حتماً تا پایان همراه ما باشید.

سولاریوم چیست؟

سولاریوم یکی از روش‌های برنزه کردن پوست است که به ازای هر واحد برنزه کننده، از اشعه ماورا بنفش خورشید استفاده می‌کند. این روش در واقع نوعی دستگاه بوده که به عبارتی نسخه کوچک شده آفتاب است و با استفاده از اشعۀ ماورا بنفش، پوست را برنزه می‌کند. این دستگاه مانند یک اتاقک بسیار کوچک شیشه‌ای است که افراد باید در آن دراز بکشند و پوست خود را برنزه کنند.

همچنین بخوانید: تاثیر نور آبی موبایل و کامپیوتر بر پوست صورت

بعد از این که فرد در دستگاه سولاریوم قرار می‌گیرد، درب دستگاه سولاریوم بسته خواهد شد و لامپ‌های رنگی که در واقع همان اشعه UV هستند، روشن می‌شوند. سپس این اشعه روی بدن ساطع می‌شود و به مرور زمان، پوست را برنزه می‌کند و به درجه دلخواه می‌رساند. مدت زمان سولاریوم با توجه به نوع پوست و میزان برنزه شدن مورد نظر فرد، می‌تواند بین ۵ تا ۲۰ دقیقه به طول بیانجامد.

نحوه تاثیر اشعه UV روی پوست و برنزه کردن آن

مهمترین قسمت پوست که وظیفه تولید رنگ را بر عهده دارد، ملانین است. با وجود ملانین، رنگ پوست شما با پوست سایر افراد متفاوت به نظر می‌رسد. با این حال، زمانی که شما در معرض اشعه UV قرار می‌گیرید، این اشعه روی ملانین پوست تاثیر می‌گذارد. در این شرایط، ملانین عملکرد بیشتری از خود نشان می‌دهد و باعث می‌شود که پوست شما برنزه‌تر و تیره‌تر شود.

همینطور بخوانید: کیوب 3 / نسل جدید هیالورونیک اسید و محصولات کامان

در این شرایط، ممکن است خیلی از افراد فکر کنند که سولاریوم یک روش فوق‌العاده ایمن برای برنزه شدن است. با این حال، سولاریوم می‌تواند عوارض زیادی برای پوست داشته باشد. به همین دلیل هم برای این که از عوارض سولاریوم بر پوست در امان باشید، باید اول از همه بدانید که چگونه می‌توانید میزان خطرات این روش را تا حد ممکن کاهش دهید.

مزایای سولاریوم

البته باید گفت که در کنار خطرات و عوارض سولاریوم که در ادامه توضیح می‌دهیم، این روش می‌تواند فوایدی هم داشته باشد. به همین دلیل پیش از بررسی عوارض سولار قصد داریم برای شما توضیح دهیم که این روش می‌تواند چه مزایایی برای پوست شما داشته باشد:

همچنین بخوانید: هیالورونیک اسید چیست؟ / خواص هیالورونیک اسید بر پوست

  • افزایش ویتامین D در بدن: اگر به خاطر شرایط زندگی یا کار خود نمی‌توانید در معرض نور خورشید قرار بگیرید، با سولاریوم می‌توانید ویتامین دی مورد نیاز بدن خود را تامین کنید.
  • افزایش گردش خون: با تابش اشعه ماورا بنفش به پوست، گردش خون در بدن تقویت می‌شود و این موضوع می‌تواند به جوانسازی پوست کمک کند.
  • درمان جوش و آکنه: با افزایش گردش خون در پوست، جوش و آکنه در صورت شما تا حد خیلی زیادی از بین می‌رود.
  • درمان برخی بیماری‌های پوستی: افرادی که دچار برخی بیماری‌های پوستی مانند درماتیت، پسوریازیس، آتوپیک و سایر موارد این چنینی هستند، با استفاده از سولاریوم می‌توانند تا حدودی آن را برطرف کنند.
  • القای احساس خوب: بسیاری از افرادی که سولاریوم را امتحان کرده‌اند، بعد از انجام این عمل احساس بسیار خوبی داشته‌اند.

عوارض سولاریوم بر پوست

حالا نوبت به مهم‌ترین بخش این مقاله، یعنی شناسایی عوارض سولاریوم می‌رسد. عوارض برنزه کردن با سولاریوم برای پوست بسیار زیاد است و می‌تواند به نواحی مختلف صورت و بدن آسیب زیادی برساند. این عوارض سولاریوم برای پوست‌های حساس، بسیار شدید است و خطرات جبران‌ناپذیری دارد. به همین دلیل هم لازم است که حتماً این عوارض را بشناسید و بتوانید با استفاده از روش‌های پیشگیرانه، از بروز این‌گونه مشکلات جلوگیری کنید.

عوارض سولاریوم بر پوست

  • سوختگی پوست: همیشه سولاریوم نمی‌تواند به شکل دلخواه، پوست شما را برنزه کند. گاهی مواقع اگر درجه دستگاه کمی تغییر کند، منجر به سوختگی پوست شما می‌شود.
  • نتیجه موقت: حتی اگر سولاریوم بتواند به شیوه دلخواه پوست شما را برنزه کند، باز هم نتیجه‌ای که از آن می‌گیرید، بسیار موقت است و بعد از بازه زمانی کوتاهی باید دوباره آن را تکرار کنید. در این شرایط، عوارض سولار با تکرار مداوم این روش می‌تواند خیلی شدیدتر شود.
  • احتمال ابتلا به سرطان پوست: یکی از خطرناک‌ترین عوارض سولاریوم بر پوست این است که احتمال ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد.
  • اختلال در سیستم ایمنی بدن: با استفاده از سولاریوم، سیستم ایمنی بدن مختل می‌شود و بدن نسبت به برخی بیماری‌های عفونی، ضعیف‌تر خواهد شد. به همین دلیل هم ممکن است کسانی که مدام سولاریوم می‌کنند، بیشتر مواقع بیمار شوند. زیرا سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف‌تر شده است.
  • پیری زودرس: یکی از مهم‌ترین خطرات و عوارض سولاریوم این است که میزان کلاژن پوست را کاهش می‌دهد. با کاهش کلاژن پوست، خاصیت ارتجاعی پوست شما از بین می‌رود و دچار پیری زودرس می‌شوید.
  • افزایش حساسیت پوستی: از دیگر عوارض دستگاه سولاریوم این است که برای کسانی که پوست نسبتاً روشنی دارند، حساسیت پوستی به وجود می‌آورد. اشعه ماورا بنفش می‌تواند پوست این افراد را دچار خارش و تورم کند.
  • احتمال آسیب به بینایی: حتی سولاریوم به صورت مداوم می‌تواند به ملانوم چشمی آسیب برساند و باعث ایجاد نوعی سرطان چشم شود. در ساده‌ترین حالت ممکن، سولاریوم می‌تواند باعث ایجاد برخی بیماری‌های چشمی مانند آب مروارید و فتوکونژونکتیویت شود.

مهمترین نکته برای کاهش عوارض سولاریوم

اگر شما هم علاقه خیلی زیادی به برزه کردن پوست خود دارید، می‌توانید از روش‌های دیگر به جای سولاریوم استفاده کنید. برای مثال، در فصل گرم سال، با استفاده از آفتاب پوست خود را برنزه کنید. با این حال، در هر شرایطی قرار گرفتن بیش از حد در معرض اشعه خورشید می‌تواند برای پوست شما آسیب‌زا و خطرناک باشد. در این شرایط، چاره چیست؟

همینطور بخوانید: تاثیر خواب در زیبایی و سلامتی پوست!

استفاده از روغن برنزه کننده

به شما پیشنهاد می‌کنیم که حتماً قبل از اقدام برای برنزه کردن پوست با سولاریوم یا حتی خورشید، پوست خود را به طور کامل به روغن برنزه‌کننده آغشته کنید. این روغن موجب می‌شود که تمام آب و کلاژن موجود در پوست شما خشک نشود و لکه‌های پوستی بعد از سولاریوم نیز تا حد خیلی زیادی از بین بروند.

از طرف دیگر، با استفاده از این روغن می‌توانید پوست خود را دقیقاً به همان شکلی که می‌خواهید، برنزه کنید. روغن برنزه کننده کامان با جدیدترین استانداردهای جهانی و تکنولوژی‌های مدرن، از پوست شما در برابر اشعه مضر خورشید تا حد خیلی زیادی محافظت می‌کند.

از طرف دیگر، با تحریک پوست، باعث ایجاد ملانین بیشتر می‌شود و شما می‌توانید با قرارگیری برای مدت کوتاه‌تر در معرض نور خورشید، سریع‌تر پوست خود را برنزه کنید. در این روغن تمام روغن‌های گیاهی مورد نیاز پوست نیز وجود دارد که پوست شما را تا حد خیلی زیادی آبرسانی و تغذیه می‌کنند.

سخن پایانی

در این مطلب به صورت مفصل درباره عوارض سولاریوم بر پوست صحبت کردیم. همان طور که متوجه شدید، نه‌تنها سولاریوم، بلکه سایر روش‌های برنزه کردن پوست نیز می‌توانند باعث آسیب رسیدن به بدن شما شوند. به همین دلیل هم برای جلوگیری از ایجاد این‌گونه مشکلات، باید حتماً قبل از سولاریوم یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید، از روغن‌های برنزه کننده استفاده کنید. توجه داشته باشید که این روغن‌ها باید کاملاً طبیعی و باکیفیت باشند تا از آسیب رسیدن به پوست شما هنگام برنزه کردن جلوگیری کنند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *