محمد بیک زند 440 روز پیش
بدون دیدگاه

درمان خانگی قارچ پا / روش‌های ساده و موثر برای بهبود وضعیت

قارچ‌ها موجودات بسیار کوچکی هستند که در هر جایی می‌توانند رشد کنند. معمولا قارچ‌ها در محیط‌های گرم و مرطوب به‌خوبی رشد می‎‌کنند، اما به نظرتان قارچ پا چگونه رشد می‌کند؟ قارچ پا یکی از بیماری‌های پوستی رایجی است که بیشتر افراد را در طول زندگی گرفتار می‌کند.

قارچ پا به‌دلیل رطوبت و گرمایی که در کف پا وجود دارد، در آن‌جا به‌خوبی رشد می‌کند. معمولا افرادی که ساعت‌های طولانی از کفش استفاده می‌کنند، مستعد بیماری قارچ پا هستند. همچنین ورزشکاران و کوهنوردان نیز به دلیل تعریق بسیار بالا در ناحیه کف پا، در معرض عارضه قارچ پا قرار می‌گیرند.

درمان خانگی قارچ پا / روش‌های ساده و موثر برای بهبود وضعیت

قارچ‌ پا علائم مختلفی دارد. در برخی افراد بین انگشتان پا پوست پوست می‌شود و در برخی نیز ترک‌ها و زخم‌های ریزی مشاهده می‌شود. قارچ پا اگر به موقع درمان شود، بیماری نگران‌کننده‌ای نخواهد بود. در این مقاله از مجله کامان قصد داریم در رابطه با درمان خانگی قارچ پا صحبت کنیم و اشاره‌ای به 4 روش خانگی برای درمان قارچ پا خواهیم داشت. اگر شما هم با علائم قارچ پا روبه‌رو هستید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

  1. استفاده از پودر ذرت روشی مطمئن برای درمان خانگی قارچ پا

ذرت خواص بسیار بی‌نظیری برای بدن انسان دارد و این ماده گیاهی سرشار از ویتامین‌های ضروری بدن است. از دانه‌های آسیاب شده ذرت برای درمان خانگی قارچ پا نیز می‌توان استفاده کرد. برای انجام چنین کاری کافی است آرد ذرت را تهیه کنید و با استفاده از خمیر ذرت پاهای آسیب‌دیده را درمان کنید. خمیر ذرت را می‌توانید به وسیله ترکیب آب، مقداری روغن کنجد و آرد ذرت تهیه کنید.

درمان قارچ پا با پودر ذرت

بعد از اینکه خمیر ذرت شکل گرفت، آن را روی قسمت‌های عفونی پا قرار دهید و اجازه دهید به مدت زمان 1 ساعت روی پاهایتان بماند و بعد از ـن پاها را با آب گرم به‌خوبی شستشو دهید. عارضه قارچ پا یکی از بیماری‌های رایجی است که معمولا افراد بسیاری دچار آن می‌شوند. هنگامی که با علائم این بیماری مانند پوست پوست شدن پا مواجه شدید، اصلا نگران نباشید. از طریق پودر ذرت می‌توانید درمان خانگی را شروع کنید. بعد از درمان از جوراب‌های نخی نازک استفاده کنید تا گردش هوا در قسمت کف پا به‌درستی انجام شود.

  1. روغن چای؛ راهکاری برای درمان خانگی قارچ پا

روغن چای از یک درخت مخصوص گرفته می‌شود و به‌عنوان یکی از روغن‌های درمانی مورد استفاده افراد مختلف قرار می‌گیرد. بیشترین استفاده از روغن چای، حفظ و نگهداری پوست و مو است و خواص ضدعفونی و ضد میکروبی بسیار بالایی دارد.

از روغن درخت چای برای درخشندگی پوست بدن و صورت نیز استفاده می‌شود و بعد از یک دوره استفاده مداوم، اثر خود را به‌خوبی روی پوست نشان می‌دهد. یکی از بهترین موارد مصرف روغن چای، درمان خانگی قارچ پا است. روغن چای به‌خوبی می‌تواند عفونت پا را درمان کند.

درمان با روغن درخت چای

نحوه استفاده از روغن چای برای درمان

برای درمان قارچ پا با روغن چای می‌بایست، روغن چای را با روغنی مانند بادام ترکیب کنید و روی بخش‌های حساس و آسیب‌دیده پا قرار دهید. با استفاده از قطره چکان یا پنبه روغن را به کف پا و قسمت‌های مختلف پا برسانید و آرام آرام ماساژ دهید تا روغن‌ به‌خوبی کل قسمت‌های آسیب‌دیده را بپوشاند. برای اثربخشی مطلوب روغن چای به مدت 20 تا 30 دقیقه منتظر بمانید و بعد از آن پاهایتان را با آب گرم شستشو دهید. برای درمان مطلوب و کا‌مل قارچ پا، در حدود 2 بار در روز این کار را انجام دهید.

  1. یکی از فواید عالی سیر برای درمان قارچ پا

در بیشتر نسخه‌های طب سنتی از خواص سیر برای بیماری‌های مختلف گفته شده است. سیر به‌خوبی می‌تواند، سیستم ایمنی بدن را بالا ببرد. طبق تحقیقات انجام شده، مصرف منظم سیر خام بدن انسان را در حدود 63 درصد در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا محافظت می‌کند. یکی از ویژگی‌های سیر خاصیت آنتی‌باکتریال آن است که برای زخم‌های عفونی بسیار مناسب است؛ در نتیجه برای درمان قارچ پا سیر بسیار اثربخش خواهد بود.

سیر یک ضد قارچ طبیعی

طرز استفاده از سیر برای درمان قارچ پا

 برای درمان قارچ پا به‌وسیله سیر کافی است چند حبه سیر را به‌صورت کامل رنده کنید و پس از آن سیر خرد شده را روی قسمت‌های آسیب‌دیده و عفونی پا قرار دهید. سپس به مدت 30 دقیقه منتظر باشید و بعد از آن پاهای خود را با آب شستشو دهید. توجه کنید هنگام قرار دادن سیر روی زخم‌های عفونی ممکن است کمی پاهایتان دچار سوزش شود که موضوع نگران‌کننده‌ای نخواهد بود.

همچنین بخوانید: اصلی ترین علائم و دلایل ایجاد عفونت قارچ انگشتان پا

در حدود 2 بار در روز این کار را انجام دهید تا به‌مرور زمان قارچ‌های عفونی از بین بروند. بعد از این درمان سعی کنید، با پای برهنه حرکت نکنید و پاهایتان را در معرض هوا قرار دهید تا به‌خوبی قارچ‌های مضر از بین بروند.

  1. سرکه سیب؛ روشی سنتی برای از بین بردن قارچ‌های پوستی

سرکه سیب بر اثر تخمیر سیب به دست می‌آید و مخمرها، قند موجود در سیب را به سرکه تبدیل می‌کنند. حتما از خواص مختلف سرکه سیب بسیار شنیده‌اید و معمولا افرادی که به‌دنبال کاهش وزن هستند، به‌صورت روزانه از سرکه سیب استفاده می‌کنند.

درمانه با سرکه سیب

همچنین برای تمیز کردن دندان یا برخی افراد برای درمان رگ‌های واریسی از سرکه سیب کمک می‌گیرند. سرکه سیب به دلیل خاصیت اسیدی که دارد، برای درمان قارچ پا بسیار موثر است. زمانی که افراد دچار عارضه قارچ پا می‌شوند، باکتری‌ها بین انگشتان یا کف پا جمع می‌شوند و موجب نازک شدن یا ضخیم شدن پوست پا خواهند شد. در چنین مواقعی از سرکه سیب به‌عنوان یکی از رو‌ش‌های خانگی درمان قارچ پا می‌توان استفاده کرد.

با روش زیر از سرکه برای درمان استفاده کنید

برای درمان با سرکه سیب فقط کافی است، ظرفی را با آب و سرکه سیب پر کنید و قسمت‌های عفونی پاهایتان را به‌مدت 10 تا 15 دقیقه درون ظرف قرار دهید. بعد از آن پاها را با آب و صابون شستشو دهید تا کاملا تمیز شوند. برای سریع‌تر شدن مدت زمان درمان، این کار را 2 بار در روز انجام دهید. توجه کنید در طول دوره درمان از کفش‌هایی که هوا به‌خوبی داخل آن جریان دارد استفاده کنید.

درمان سریع‌تر قارچ پا؛ استفاده از داروهای پزشکی در کنار داروهای خانگی

در این مقاله در رابطه با درمان خانگی قارچ پا صحبت کردیم و اشاره‌ای به رو‌ش‌های درمان مختلف قارچ پا داشتیم. بهترین و مطمئن‌ترین روش برای درمان قارچ پا، مراجعه به پزشک و استفاده از داروهای پزشکی است. توصیه می‌کنیم هنگامی که زخم یا عفونت قارچ پا در مراحل اولیه قرار دارد، روش‌های خانگی درمان را پیش ببرید و در صورت ادامه مشکل حتما به پزشک متخصص پوست یا عفونی مراجعه کنید.

پزشکان از طریق داروهای خوراکی و پماد روش‌های مناسبی برای درمان قارچ پا به شما پیشنهاد می‌دهند. طول دوره درمان به عفونت پا بستگی دارد و اگر بیماری تحت کنترل باشد، درمان قارچ پا چیزی در حدود 4 تا 6 هفته زمان می‌برد. در رابطه با بیماری قارچ پوستی و قارچ پا هر سوالی داشتید، از طریق قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

تمامی مطالب مجله کامان با استفاده از منابع معتبر و به روز نوشته شده است اما با توجه به حساس بودن مطالب این حوزه، هیچ‌گاه توصیه نمی‌کنیم که بدون مشورت با پزشک از مطالب مقالات در سطح اینترنت برای درمان استفاده کنید. همه مقالات صرفا جنبه آموزش و اطلاع‌رسانی دارند و هیچگاه نباید جایگزین مراجعه به پزشک شود، در غیر اینصورت عواقب احتمالی بر عهده‌ی خود فرد خواهد بود.
با توجه به این نکات، مجله کامان مسئولیت هر گونه استفاده‌ی نادرست از محتوای این رسانه را که باعث بوجودآمدن مشکل یا عارضه‌ای برای فرد شود، از خود سلب می‌کند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *