محمد بیک زند 432 روز پیش
بدون دیدگاه

بیماری عفونی کرم حلقوی پوست چگونه ایجاد می‌شود؟

آیا تا به حال با خارش و سوزش شدید قسمت‌هایی از بدن مواجه شده‌اید؟ به نظرتان علت خارش‌های شدید چه بیماری یا عارضه‌ای می‌تواند باشد؟ برای پاسخ به چنین سوالاتی باید در رابطه با بیماری‌های پوستی صحبت کنیم. برخی از بیماری‌های پوستی با علائمی مانند: خارش، سوزش، تکه تکه شدن پوست و حالت اگزما خود را نمایان می‌کنند.

قارچ کرم حلقوی نیز به همین شکل است. بیماری عفونی کرم حلقوی پوست موجب آسیب به پوست بدن می‌شود. البته نام این بیماری کرم حلقوی است و به این معنا نخواهد بود، که کرم روی بدن قرار بگیرد. علت اصلی ایجاد چنین بیماری مانند سایر بیماری‌های قارچ پوستی، رعایت نکردن مسائل بهداشتی است.

قارچ کرم حلقوی روی کلیه نقاط بدن رشد خواهد کرد. معمولا انواع قارچ‌های پوستی در قسمت‌های گرم و مرطوب بدن تکثیر می‌شوند. به‌عنوان نمونه: کشاله ران، کف پا، زیر سینه، ناحیه تناسلی و روی پوست سایر قسمت‌های بدن قارچ کرم حلقوی رشد می‌کند.

در این مقاله از مجله کامان قصد داریم در رابطه با چگونگی ایجاد بیماری عفونی کرم حلقوی پوست صحبت کنیم و اشاره‌ای به علائم و روش‌های درمان عفونت کرم حلقوی خواهیم داشت. برای آشنایی با بیماری قارچ پوستی کرم حلقوی، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

عوامل ایجاد بیماری قارچی کرم حلقوی پوست

بیماری عفونی کرم حلقوی پوست چگونه ایجاد می‌شود؟

مهم‌ترین دلیل ایجاد بیماری قارچ کرم حلقوی مانند سایر بیماری‌های پوستی، رعایت نکردن نکات بهداشتی است، اما دلایل دیگری برای ابتلا به قارچ کرم حلقوی وجود دارد که به شرح زیر است:

  • تعریق شدید: تعریق بسیار بالا و رعایت نکردن مسائل بهداشتی از عوامل ایجاد قارچ کرم حلقوی است. طبق توصیه کارشناسان بهداشت، افرادی که ورزش‌های سنگین انجام می‌دهند، حتما باید بعد از ورزش حمام کنند تا از بیماری‌های پوستی در امان بمانند. قارچ کرم حلقوی در قسمت‌های مرطوب بدن به‌خوبی رشد می‌کند و با دوش گرفتن و شستشوی کامل بدن با آب و صابون، هیچ قارچی روی پوست شکل نمی‌گیرد.
  • استفاده از پروتکل‌های بهداشتی: افراد شاغل در زمینه دامداری یا کشاورزی که با حیوانات یا زمین‌های کشاورزی سروکار دارند، باید مسائل ایمنی و بهداشت فردی را جدی بگیرند. به‌عنوان مثال در حین کشاورزی و دامداری از دستکش یا ماسک استفاده کنید تا قارچ‌های عفونی از طریق خاک یا حیوانات آلوده به شما منتقل نشود.
  • سیستم ایمنی ضعیف: معمولا کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، در معرض ابتلا به بیماری‌های عفونی قرار می‌گیرند. کسانی که تحت درمان‌های خاص مانند شیمی درمانی یا پرتو درمانی قرار دارند، در این گروه قرار خواهند گرفت.

باتوجه‌به توضیحاتی که در این بخش ارائه دادیم، قارچ‌های پوستی از جمله بیماری‌هایی هستند که همه افراد در طول زندگی با آن روبه‌رو می‌شوند؛ در نتیجه باید به‌خوبی با روش‌های درمان این نوع بیماری‌ها آشنا باشیم. در ادامه مقاله چندین روش درمان قارچ پوستی و بیماری عفونی کرم حلقوی پوست را عنوان خواهیم کرد.

علائم بیماری قارچ کرم حلقوی؛ ایجاد جوش‌های چرکی حلقوی شکل

عوامل ایجاد بیماری قارچی کرم حلقوی

قارچ پوستی کرم حلقوی مانند سایر قارچ‌های پوستی علائم مشخصی روی پوست و بخش‌های مختلف بدن ایجاد می‌کند. اولین و مهم‌ترین علامت قارچ‌ کرم حلقوی، خارش به‌همراه سوزش شدید پوست بدن است. در برخی از قسمت‌های بدن پوست ضخیم‌تر خواهد شد و با خاراندن پوست، زخم‌های عفونی پدیدار می‌شود. همچنین قارچ کرم حلقوی در برخی اوقات با جوش‌های چرکی نمایان می‌شود و به‌صورت لکه‌های قرمز چرکی روی پوست ظاهر خواهد شد. در نظر داشته باشید کلیه علائم قارچ‌های حلقوی را کاملا جدی بگیرید و با مشخص شدن هر یک از نشانه‌ها هر چه سریع‌تر به پزشک متخصص مراجعه کنید.

درمان کرم حلقوی پوست با چند روش کاملا کاربردی

درمان قارچ پوستی کرم حلقوی

روش‌های مختلفی برای درمان قارچ‌های پوستی وجود دارد که معمولا درمان پزشکی یکی از مهم‌ترین روش‌های درمان قارچ پوستی است. در این بخش اشاره کوچکی به کلیه روش‌‌های درمان قارچ پوستی خواهیم داشت.

  1. مراجعه به پزشک متخصص: یکی از ایمن‎ترین روش‌های درمان قارچ‌های پوستی، از جمله درمان کرم حلقوی پوست؛ مراجعه به پزشک متخصص است. معمولا پزشکان برای درمان قارچ‌های عفونی از انواع مختلف داروهای ضد قارچ که به شکل قرص، شربت، قطره یا پماد است، استفاده می‌کنند. معمولا طول دوره درمان‌های پزشکی چیزی در حدود 6 تا 12 هفته زمان می‌برد و در این مدت بیماری قارچ پوستی کاملا برطرف خواهد شد.
  2. درمان از طریق روغن چای: روغن چای خواص درمانی بسیار فوق‌العاده‌ای دارد. روغن چای به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی و کارآمد شناخته می‌شود و موجب درخشندگی پوست خواهد شد. برای درمان قارچ کرم حلقوی فقط کافی است، مقداری از روغن چای را روی قسمت‌های آسیب‌دیده بدن به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.
  3. استفاده از سیر: حبه‌های کوچک سیر سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های مفیدی است که برای بدن موثر خواهند بود. طبق تحقیقات انجام شده افرادی که از حبه‌های سیر استفاده می‌کنند، بدن آن‌ها در مقابل سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مقاوم است. برای درمان کرم حلقوی پوست می‌توانید، سیر رنده شده را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی قسمت آسیب‌دیده قرار دهید.

در این بخش از مقاله بهترین روش‌های درمانی کرم حلقوی پوست را معرفی کردیم. البته نباید فراموش کنیم، برای درمان ویژه و موثر بهتر است از روش‌های پزشکی که بسیار مطمئن و کاربردی هستند، استفاده کنیم.

روش‌های جلوگیری از ابتلا به بیماری کرم حلقوی

پیشگیری از قارچ پوستی کرم حلقوی

در این مقاله از مجله کامان در رابطه با بیماری عفونی کرم حلقوی پوست صحبت کردیم و اشاره‌ای به علائم و روش‌های درمان این نوع قارچ پوستی داشتیم. درحالت‌کلی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قارچ پوستی باید کلیه نکات بهداشتی را رعایت کرد. استفاده از لباس‌ها و وسایل شخصی را در اولویت قرار دهید و به‌هیچ‌وجه از برس و حوله سایر افراد استفاده نکنید. در هنگامی که به سفر می‌روید، برای ضدعفونی بالش، پتو و سرویس خواب از اسپری ضد قارچ کمک بگیرید.

همچنین بعد از ورزش‌های سنگین و تعریق بالا، حتما به‌خوبی دوش بگیرید تا کلیه سلول‌های مرده از روی پوستتان پاک شود. در این مقاله از مجله کامان سعی کردیم، بهترین نکات در رابطه با بیماری عفونی کرم حلقوی پوست را شرح دهیم. در رابطه با بیماری‌های پوستی و قارچ‌های پوستی اگر تجربه یا پیشنهادی دارید، در پایان همین مطلب از بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

تمامی مطالب مجله کامان با استفاده از منابع معتبر و به روز نوشته شده است اما با توجه به حساس بودن مطالب این حوزه، هیچ‌گاه توصیه نمی‌کنیم که بدون مشورت با پزشک از مطالب مقالات در سطح اینترنت برای درمان استفاده کنید. همه مقالات صرفا جنبه آموزش و اطلاع‌رسانی دارند و هیچگاه نباید جایگزین مراجعه به پزشک شود، در غیر اینصورت عواقب احتمالی بر عهده‌ی خود فرد خواهد بود.
با توجه به این نکات، مجله کامان مسئولیت هر گونه استفاده‌ی نادرست از محتوای این رسانه را که باعث بوجودآمدن مشکل یا عارضه‌ای برای فرد شود، از خود سلب می‌کند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *