بهترین و سریع ترین شیوه های درمان قارچ ناخن
قارچ ناخن یکی از بیماریهای شایعی است که میتواند کلیه افراد را در طول زندگی تحت تاثیر قرار دهد. قارچهای پوستی معمولا بر اثر رعایت نکردن مسائل بهداشتی رخ میدهند، البته در برخی مواقع استفاده از داروهای خاص مانند: داروهای شیمی درمانی و پرتو درمانی در شکلگیری قارچ پوستی نقش دارند. عارضه قارچ ناخن بیماری آزاردهندهای است که به ناخنهای دست و پا آسیب جدی وارد میکند و در مواقعی موجب کنده شدن ناخن نیز خواهد شد. از علائم قارچ ناخن میتوان به تغییر رنگ ناخن، ضخیم یا نازک شدن ناخن، بوی نامطبوع ناخن و تغییر شکل ظاهری ناخنها اشاره کرد.
در بیماری قارچ ناخن، باکتریهای مهاجم به قسمتهای زیر ناخن حمله میکنند و موجب متورم شدن پوست زیر ناخن میشوند که اگر در زمان مطلوب درمان نشوند، باعث کنده شدن یا جراحی ناخن خواهند شد. عفونت قارچ ناخن مانند سایر قارچهای پوستی بیماری قابل انتقال است؛ بنابراین درمان هرچه سریعتر این عارضه باید در اولویت قرار بگیرد. درمان قارچ ناخن با استفاده از روشهای مختلفی انجام میشود. در این مقاله از مجله کامان قصد داریم در رابطه با بهترین و سریع ترین شیوه های درمان قارچ ناخن صحبت کنیم و اشارهای به 4 روش درمان قارچ ناخن خواهیم داشت. برای آگاهی در رابطه با درمان قارچ ناخن، مطالعه این مقاله کامان را از دست ندهید.
استفاده از داروهای خوراکی / بهترین روش درمان قارچ ناخن
یکی از بهترین و سریع ترین شیوه های درمان قارچ ناخن، درمان به وسیله داروهای پزشکی است. در حال حاضر داروهای بسیاری برای درمان قارچ ناخن وجود دارد که پزشک معالج باتوجهبه پیشرفت بیماری، داروهای مختلفی را تجویز میکند. داروی ضد قارچ اسپارنوکس یکی از مهمترین داروها برای کنترل بیماریهای قارچ پوستی است. داروی اسپارنوکس از خانواده داروهای آزول است که برای درمان عفونتهای شدید قارچی مورد استفاده قرار میگیرد.
- مطلب مرتبط: قارچ ناخن چیست؟ آیا یک بیماری مسری است؟
همچنین داروهای دیگری نیز برای درمان قارچ ناخن توسط پزشک تجویز میشود. داروهایی مانند فلوکونازول نیز برای عفونتهای قارچی استفاده میشود. معمولا برای کلیه بیماریهای قارچ پوستی مانند: قارچ پوست سر، قارچ کشاله ران و قارچ ناخن از داروهای مشخص ضد قارچ کمک گرفته میشود. داروهای ضد قارچ ممکن است در شکلهای مختلفی مانند: قرص یا کپسول، شربت و پماد تجویز شود.
روغن درخت چای؛ یکی از بهترین روشهای خانگی برای درمان قارچ ناخن
روغن درخت چای یکی از بهترین روشهای درمان خانگی قارچ ناخن است. روغن درخت چای خواص متعددی دارد، اما بیشترین استفاده از این روغن گیاهی؛ برای درمان مشکلات پوست و مو است. روغن گیاهی درخت چای موجب درخشان شدن پوست صورت و بدن میشود و استفاده طولانی مدت از این روغن، اثر خوبی روی پوست میگذارد.
روش استفاده از روغن گیاهی درخت چای برای درمان قارچ ناخن
برای درمان قارچ ناخن به وسیله روغن درخت چای، کافی است مقداری از روغن چای را با آب یا روغن درخت بادام ترکیب کنید و بهوسیله قطرهچکان روی قسمتهای آسیبدیده ناخنها ماساژ دهید. همچنین با استفاده از یک پنبه نیز میتوانید درمان را انجام دهید. پنبه را با روغن ترکیب کنید و روی ناخنهای آسیبدیده دست و پا قرار دهید. اجازه بدهید ترکیب روغن در حدود 20 تا 30 دقیقه روی ناخنهای دست یا پا باقی بماند و بعد از آن اقدام به شستشو کنید. برای درمان سریعتر قارچ ناخن پا و دست، روزی 2 مرتبه این کار را تکرار کنید.
استفاده از سیر برای درمان قارچ ناخن؛ درمانی سریع و مطمئن
حبه سیر خواص درمانی بسیار فوقالعادهای دارد. مردمان محلی و بومی از سیر برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن استفاده میکنند. پژوهشهای علمی روی سیر نشان میدهد، دانههای سیر بدن انسان را تا 63 درصد در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا حفظ میکند. همچنین سیر دارای خاصیت آنتیباکتریال است و برای زخمهای عفونی بسیار موثر خواهد بود. از سیر نهتنها برای درمان قارچهای پوستی استفاده میشود، بلکه برای کاهش فشار خون بالا، تقویت سلامت قلب، سلامت استخوانها و در بسیاری از بیماریهای دیگر کاربرد دارد.
بهترین روش استفاده از سیر برای درمان قارچ ناخن؛ رنده کردن حبههای سیر
در ابتدا چند حبه سیر را بهصورت کامل رنده و خرد کنید و پس از آن پوره سیر را روی قسمتهای آسیبدیده ناخنهای دست و پا قرار دهید. بعد از گذاشتن سیر روی ناخنها بهمدت 30 دقیقه منتظر بمانید و پس از آن پاها و دستهایتان را بهصورت کامل شستشو دهید. توجه داشته باشید در حین درمان دستهای آلوده را به سمت دهان یا چشمهایتان نبرید تا بیماری قارچ پوستی به سایر قسمتهای بدنتان آسیب وارد نکند. توصیه میکنیم، در طول روز حداقل 2 مرتبه درمان با سیر را انجام دهید تا هرچه سریعتر بهبودی کامل را کسب کنید.
سرکه سیب؛ یکی از روشهای سنتی برای از بین بردن قارچ ناخنهای دست و پا
سرکه سیب محصولی است که از تخمیر سیب بهدست میآید و خواص بسیار گستردهای دارد. معمولا بیمارانی که فشار خون بالا دارند، طبق دستور پزشک روزانه مقداری سرکه سیب مینوشند. همچنین افرادی که قصد کاهش وزن داشته و رژیم غذایی لاغری دارند، از سرکه سیب برای کاهش وزن کمک میگیرند. سرکه سیب خاصیت اسیدی دارد و برای تمیز کردن دندانها نیز بسیار مناسب خواهد بود، اما سرکه سیب بهدلیل خاصیت آنتیاکسیدانی، یکی از موثرترین داروهای خانگی برای درمان قارچ ناخنهای دست و پا است. هنگامی که ناخنهای دست یا پا با علائمی مانند تغییر رنگ یا متورم شدن ناخن روبهرو میشوند، سرکه سیب بسیار کمککننده خواهد بود.
طرز استفاده از سرکه سیب برای درمان قارچ ناخن دست و پا
برای درمان قارچ ناخن دست و پا، باید مقداری سرکه سیب را بههمراه آب مخلوط کنید. پس از مخلوط کردن سرکه سیب و آب ناخنهای دست و پا را بهمدت 10 تا 15 دقیقه داخل ظرف قرار دهید. چند ثانیه اول شاید کمی برایتان دردناک باشد روی قسمتهای آسیبدیده ناخنها احساس سوزش خواهید کرد، اما مطمئن باشید این راه درمان بسیار اثربخش است و بعد از مدتی روند بهبودی را تجربه خواهید کرد. سعی کنید در طول روز 2 بار ناخنهای آسیبدیده را داخل ظرف آب و سرکه سیب قرار دهید. البته توجه داشته باشید که هر بار از سرکه سیب تازه استفاده کنید و بعد از مصرف حتما ترکیب ساختهشده را دور بریزید.
استفاده از روشهای پزشکی؛ سریعترین راه درمان قارچ ناخن
در این مقاله در رابطه با بهترین و سریع ترین شیوههای درمان قارچ ناخن صحبت کردیم و اشارهای به روشهای مختلف درمان قارچ ناخن دست و پا داشتم. در حالتکلی برای جلوگیری از بیماری قارچ پوستی تا جای ممکن بهداشت فردی و عمومی را رعایت کنید، تا گرفتار قارچ پوستی نشوید. همچنین بهترین راه برای درمان قارچ پوستی ناخن و سایر قارچهای پوستی مانند: قارچ کشاله ران یا قارچ سر، استفاده از روشهای درمانی زیر نظر پزشک متخصص است.
توصیه میکنیم هر زمان با علائم قارچهای پوستی مانند: خارش شدید، تکه شدن پوست یا تغییر رنگ ناخن و متورم شدن پوست روبهرو شدید، به پزشک متخصص مراجعه کنید. برای آشنایی با سایر قارچهای پوستی میتوانید، مقالههای مجله کامان را مطالعه کنید. در رابطه با انواع بیماریهای قارچ پوستی اگر تجربه یا پیشنهادی دارید، در بخش نظرات و انتهای این مطلب با ما به اشتراک بگذارید.
تمامی مطالب مجله کامان با استفاده از منابع معتبر و به روز نوشته شده است اما با توجه به حساس بودن مطالب این حوزه، هیچگاه توصیه نمیکنیم که بدون مشورت با پزشک از مطالب مقالات در سطح اینترنت برای درمان استفاده کنید. همه مقالات صرفا جنبه آموزش و اطلاعرسانی دارند و هیچگاه نباید جایگزین مراجعه به پزشک شود، در غیر اینصورت عواقب احتمالی بر عهدهی خود فرد خواهد بود.
با توجه به این نکات، مجله کامان مسئولیت هر گونه استفادهی نادرست از محتوای این رسانه را که باعث بوجودآمدن مشکل یا عارضهای برای فرد شود، از خود سلب میکند.
نظرات کاربران