درمان قارچ انگشتان پا در کودکان با کاربردی ترین راهها
قارچ انگشتان پا یکی از بیماریهای شایعیاست که سلامت افراد مختلف جامعه از جمله کودکان را تحت تاثیر قرار میدهد. قارچهای پوستی در اثر گرما و رطوبت در بدن انسان رشد میکنند. معمولا قارچهای پوستی در میان انگشتان پا، کشاله ران و زیر سینه بهراحتی رشد میکند.
درحالتکلی قارچهای عفونی عاشق قسمتهای گرم و مرطوب بدن انسان هستند. قارچهای عفونی ممکن است در اثر رعایت نکردن نکات بهداشتی و در اثر محیطهای عمومی آلوده وارد بدن انسان شوند؛ در نتیجه برای جلوگیری از بیماری قارچ عفونی و همچنین درمان قارچ انگشتان پا در کودکان حتما نظافت شخصی را رعایت کنید.
درمان قارچ انگشتان پا در کودکان با کاربردی ترین راهها
کودکان بهدلیل بازیگوشی در محیطهای آلوده، شاید زودتر از سایر افراد جامعه به قارچ عفونی مبتلا شوند. قارچ انگشتان پا عارضه رایجی است که کودکان را در معرض خطر قرار میدهد. در این مقاله از مجله کامان قصد داریم در رابطه با درمان قارچ انگشتان پا در کودکان صحبت کنیم و اشارهای به 5 روش درمانی مختلف قارچ انگشتان پا خواهیم داشت. اگر کودک بازیگوشی در منزل یا اطرافتان دارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
-
داروهای ضد قارچ؛ بهترین روش برای درمان قارچ انگشتان پا در کودکان
بهترین و مطمئنترین روش برای درمان قارچ انگشتان پا در کودکان استفاده از داروهای خوراکی و کرمهای موضعی است. زمانی که انگشتان پای کودکان دچار بیماری قارچ شود، ممکن است در برخی مواقع رنگ ناخنها تغییر کند و لکههای زرد یا سفید رنگی روی ناخنها پدیدار شود.
همچنین بیماری قارچ انگشتان پا در کودکان، پوست بین انگشتان پا یا کف پا را متورم خواهد کرد. در مواقعی نیز ترکهای ریزی روی پوست دیده خواهد شد، یا اینکه کف پا به حالت پوست پوست در میآید. در چنین مواقعی نگران نباشید و به پزشک متخصص مراجعه کنید. پزشکان برای درمان قارچهای عفونی از داروهای آنتیبیوتیک ضعیف استفاده میکنند.
داروهای آنتیبیوتیک عملکرد باکتری را ضعیف میکنند و موجب از بین رفتن قارچهای عفونی در پای کودکان خواهند شد. همچنین در برخی موارد پزشکان از کرم یا پماد برای درمان انگشتان پای کودک استفاده میکنند. معمولا درمان قارچ انگشتان کودکان بین 6 تا 10 هفته زمان میبرد.
البته همه چیز به پیشرفت بیماری بستگی دارد. بهعنوان مثال اگر بیماری در روزهای اول باشد، طول درمان ممکن است بسیار کمتر باشد و فقط چند هفته طول بکشد؛ بنابراین توصیه میکنیم با مشاهده اولین علامتهای قارچ پوستی در انگشتان پای کودکان به پزشک پوست یا متخصص عفونی مراجعه کنید.
همچنین بخوانید: قارچ پوستی چیست؟ / علائم و بهترین روش درمان قارچ پوستی
-
درمان با روغن چای؛ از روشهای موثر برای درمان قارچ انگشتان پا کودکان
روغن یا عصاره درخت چای خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی فوقالعادهای دارد و بههمین دلیل برای درمان قارچ انگشتان پا در کودکان اثربخش است. روغن چای عفونت را درمان میکند و موجب سلامت بدن خواهد شد. البته روغن چای خواص بسیاری دارد و معمولا برای بیماریهای عفونی کاربرد دارد.
طرز استفاده از روغن چای برای ازبین بردن قارچ انگشتان پا در کودکان
برای درمان قارچ انگشتان پا کودکان با روغن چای باید مقداری از روغن چای را با آب یا روغن بادام ترکیب کنید. قطره روغن را با کمک قطره چکان روی محل عفونت بریزید و به آرامی ماساژ دهید. همچنین با مقداری پنبه نیز میتوانید این کار را انجام دهید.
اجازه دهید روغن در مدت زمان 20 تا 30 دقیقه روی انگشتان پا قرار بگیرد و بعد از آن با آب ولرم شستشو دهید. برای اثربخشی بهتر این کار را 3 مرتبه در طول روز انجام دهید. توجه کنید که دست آغشته به روغن را به چشمهایتان نمالید؛ بنابراین یکی از روشهای درمان قارچ انگشتان پا کودکان استفاده از روغن درخت چای است.
-
درمان قارچ انگشتان پا در کودکان با استفاده از سرکه سیب
سرکه سیب خواص بسیار گستردهای دارد و برای درمان خانگی بسیاری از بیماریها از سرکه سیب میتوان کمک گرفت. افرادی که از بیماریهای پوستی رنج میبرند با سرکه سیب بهخوبی آشنا هستند. برای درمان قارچ انگشتان پا در کودکان با سرکه سیب باید ظرفی از سرکه سیب و آب تهیه کنید.
نیمی از ظرف با سرکه سیب و نیم دیگر آن باید با آب پر شود. انگشتان پا یا قسمتهای آسیب دیده پای کودک را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل ظرف قرار دهید و بعد از آن با آب گرم شستشو دهید. برای تداوم در درمان این کار را 2 بار در روز انجام دهید. سرکه سفید یا سرکه سیب قابلیت ضد قارچ و میکروب دارد و در این نوع درمان موثر است. البته از سرکه سیب برای کاهش فشار، چربی و کلسترول خون نیز استفاده میشود.
-
درمان قارچ انگشتان پا کودکان با دهانشویه ضد باکتری!
درمان قارچ انگشتان پا در کودکان با دهانشویه شاید کمی عجیب باشد، اما یکی از روشهای موثر و خانگی برطرف کردن مشکل قارچ انگشتان پای کودکان شستشوی قسمتهای عفونی با دهانشویه است. البته برای شستشو و ضدعفونی کردن با دهانشویه باید از مدلهای دهانشویه ضدباکتری استفاده کنید.
برای این روش درمان مقداری دهانشویه با آب مخلوط کرده و قسمتهای عفونی انگشتان پای کودک را داخل ظرف قرار دهید. در حدود 30 دقیقه زمان کافی است و پس از آن انگشتان پا را شستشو دهید. پیشنهاد میشود این کار را 2 بار در طول روز انجام دهید. برای اثربخشی بهتر برخی از افراد دهانشویه را با مقداری سرکه سفید یا سیب ترکیب میکنند که خاصیت بهتری داشته باشد.
-
خواص عالی سیر برای درمان قارچ انگشتان پا در کودکان؛ خاصیت ضد میکروبی عالی
سیر خواص بسیاری برای سلامت بدن دارد و در درمان بیماریهای فراوانی از سیر میتوان استفاده کرد. سیر حاوی مواد معدنی مانند فسفر، پتاسیم، منیزیم، روی و کلسیم است. ویتامینهای A و B از جمله مهمترین ویتامینهایی هستند که در سیر وجود دارد.
همینطور بخوانید: نکات مهم برای پیشگیری از ابتلا به قارچ پوستی + روش درمان
برای درمان قارچ انگشتان پا در کودکان چند حبه سیر را بهصورت کامل رنده و خرد کنید. بعد از آن سیرهای خرد شده را روی زخمهای عفونی قرار دهید و مدت زمان 30 دقیقه صبر کنید. هنگامی که سیر را روی قسمتهای عفونی پا قرار میدهید، شاید کودکتان احساس سوزش یا خارش اندکی داشته باشد.
اما اصلا نگران نباشید. با استفاده از این روش بعد از چند جلسه کلیه قارچهای عفونی پا از بین میرود. سیر علاوهبر خاصیت میکروبزدایی که دارد، موجب بهبود کنترل فشار خون و سلامت قلب در بدن انسان میشود.
-
رعایت نظافت شخصی؛ بهترین روش برای جلوگیری از قارچ انگشتان پای کودکان
در این مقاله در رابطه با درمان قارچ انگشتان پا در کودکان صحبت کردیم و اشارهای به 5 روش عالی برای درمان قارچ انگشتان پا داشتیم. روشهای مختلفی برای درمان قارچ انگشتان پا وجود دارد، اما مطمئنترین روش درمان؛ استفاده از داروهای پزشکی است. توصیه میکنیم هنگامی که با علائم قارچ پا در کودکان مواجه شدید، در سریعترین زمان ممکن به پزشک متخصص مراجعه کنید. برای جلوگیری از بیماری قارچ پا در کودکان حتما نکات بهداشتی را بهخوبی رعایت کنید.
پیشنهاد میکنیم کودکانتان را بعد از بازی یا فعالیت در محیطهای عمومی به حمام ببرید و پاهایشان را بهخوبی شستشو دهید. اجازه ندهید کودکان در باشگاههای ورزشی با پای برهنه راه بروند و از کفش و جورابهای استاندارد برای فعالیتهای روزمره کودکان خریداری کنید. در رابطه با بیماریهای انگشتان پا در کودکان اگر تجربه یا پیشنهادی دارید، در پایان این مطلب از کامان ما را به اشتراک بگذارید.
تمامی مطالب مجله کامان با استفاده از منابع معتبر و به روز نوشته شده است اما با توجه به حساس بودن مطالب این حوزه، هیچگاه توصیه نمیکنیم که بدون مشورت با پزشک از مطالب مقالات در سطح اینترنت برای درمان استفاده کنید. همه مقالات صرفا جنبه آموزش و اطلاعرسانی دارند و هیچگاه نباید جایگزین مراجعه به پزشک شود، در غیر اینصورت عواقب احتمالی بر عهدهی خود فرد خواهد بود.
با توجه به این نکات، مجله کامان مسئولیت هر گونه استفادهی نادرست از محتوای این رسانه را که باعث بوجودآمدن مشکل یا عارضهای برای فرد شود، از خود سلب میکند.
نظرات کاربران