محمد بیک زند 103 روز پیش
بدون دیدگاه

5 روش درمان قارچ ناخن کاشت شده خانگی و کاربردی + مراحل درمان

قارچ ناخن کاشته شده، یکی از بیماری‌های آزاردهنده‌ عفونی است که در محیط‌های آرایشگاهی به‌صورت فراوان دیده می‌شود. البته بیماری‌های قارچ پوستی معمولا در محیط‌های عمومی وجود دارند، اما قارچ ناخن کاشت شده به‌دلیل نفوذ به ابزارهای کاشت ناخن در سالن‌های زیبایی بدون استاندارد وجود دارد.

5 روش درمان قارچ ناخن کاشت شده خانگی و کاربردی + مراحل درمان

معمولا قارچ ناخن کاشته شده به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی ایجاد می‌شود. به‌عنوان مثال اگر فردی بیماری قارچ ناخن داشته باشد، ابزارهای کاشت ناخن آلوده خواهند شد و اگر ضدعفونی نشوند؛ بیماری به سایر افراد منتقل می‌شود.

علائم قارچ ناخن کاشت شده با خارش و سوزش زیر ناخن آغاز می‌شود و در مواقعی که بیماری پیشرفت کرده است، موجب کنده شدن پوست ناخن نیز خواهد شد. همچنین تغییر رنگ ناخن‌ها نیز یکی از علائم شناخته شده قارچ ناخن است.

روش‌های درمانی بسیاری برای قارچ ناخن کاشت شده وجود دارد در این مقاله از مجله کامان قصد داریم در مورد آن‌ها صحبت کنیم و اشاره‌ای به 4 روش درمان قارچ ناخن خواهیم داشت. برای آشنایی بیشتر با قارچ ناخن کاشت، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

  1. از تشخیص تا درمان قارچ ناخن کاشت شده؛ با استفاده از داروهای پزشکی

یکی از بهترین روش‌ها برای درمان قارچ پوستی، مراجعه به پزشک متخصص و درمان به‌وسیله داروهای تخصصی است. اما ابتدا لازم است که قبل درمان حتما ناخن‌های کاشت را از روی ناخن‌های خود حذف کنید. هنگامی که بیماران دچار عارضه قارچ ناخن کاشته شده شوند، پوست ناخن آن‌ها کمی متورم، ضخیم یا نرم خواهد شد و با تغییر رنگ ناخن به رنگ‌های سفید یا زرد روبه‌رو می‌شوند. 

5 روش درمان قارچ ناخن کاشت شده خانگی و کاربردی + مراحل درمان

پیشنهاد می‌کنیم، زمانی که با چنین علائمی روبه‌رو شدید، در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت به پزشک متخصص پوست یا عفونی مراجعه کنید. اگر به‌موقع برای درمان قارچ ناخن به پزشک مراجعه کنید، در مدت زمانی بین 6 تا نهایت 12 هفته بیماری را به‌صورت کامل می‌توانید برطرف کنید.

داروهای بسیاری برای درمان قارچ ناخن وجود دارد. اغلب پزشکان در مرحله ابتدایی که بیماری پیشرفت بالایی نداشته است، داروی «اسپورانوکس» را تجویز می‌کنند. اسپورانوکس یکی از داروهای ضد قارچ خوراکی است که موجب می‌شود، عفونت ناخن‌ها برطرف شود و ناخن‌های جدید بدون قارچ رشد کنند. 

در این رابطه بیشتر بخوانید: شناخت علائم و دلایل ابتلا به قارچ ناخن کاشت شده

البته داروهای دیگری مانند شربت، کپسول یا پماد وجود دارد. معمولا پزشکان بر اساس شرایط بیمار و پیشرفت قارچ پوستی داروهای مختلفی را تجویز می‌کنند. به‌عنوان مثال کرم‌های ضد قارچ در اواخر دوره درمان برای برخی از بیماران تجویز می‌شود، اما برخی از بیماران نیز در همان ابتدا باید از کرم‌های ضد قارچ استفاده کنند.

  1. درمان قارچ ناخن کاشت شده با روغن چای؛ یکی از روش‌های درمانی سنتی قارچ ناخن

روغن درخت چای یکی از روغن‌های گیاهی است که معمولا برای مشکلات پوستی یا درخشندگی پوست صورت و بدن استفاده می‌شود. روغن درخت چای خواص فوق‌العاده‌ای دارد و جالب است بدانید، بسیاری از شرکت‌های آرایشی و بهداشتی در محصولاتشان از روغن درخت چای استفاده می‌کنند. 

درمان قارچ ناخن کاشت شده خانگی

در این رابطه بیشتر بخوانید: چرا باید قارچ ناخن کاشت شده را جدی بگیریم؟

از روغن درخت چای برای رفع جای جوش، پاک‌سازی صورت، رفع آکنه، درمان اگزمای پوستی و چند بیماری پوستی دیگر استفاده می‌شود. روغن چای به‌دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد، به عنوان بهترین روش درمان سنتی قارچ ناخن کاشته شده نیز شناخته می‌شود.

  • مراحل استفاده از روغن درخت چای برای درمان قارچ ناخن کاشته شده

برای درمان قارچ ناخن کاشته شده باید مقداری از روغن درخت چای را با آب یا روغن بادام ترکیب کنید. توجه کنید، در این ترکیب چند قطره از روغن چای را می‌توانید با 2 قطره روغن بادام و نصف لیوان آب مخلوط کنید. ترکیب ساخته شده را داخل ظرف بریزید و قسمت‌های آسیب‌دیده ناخن‌هایتان را به مدت 20 تا 30 دقیقه درون ظرف نگه دارید. 

همچنین برای درمان با روغن چای می‌توانید، مقداری از روغن خالص چای را روی ناخن‌های آسیب دیده به‌صورت مستقیم ماساژ دهید. برای بهبود روند درمان، این کار را 2 بار در روز انجام دهید و بعد از مدتی تاثیرات درمان قارچ ناخن را به‌خوبی مشاهده خواهید کرد.

  1. از خواص حبه‌های سیر برای درمان قارچ ناخن کاشته شده استفاده کنید

یکی دیگر از روش‌های شناخته‌شده برای درمان قارچ ناخن کاشته شده، استفاده از سیر است. حبه‌های سیر خواص بسیاری برای درمان بیماری‌های مختلف دارند. معمولا افرادی که سیر بیشتری در وعده‌های غذایی مختلف مصرف می‌کنند، به بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا کمتر از سایر افراد دچار می‌شوند. 

درمان قارچ ناخن کاشت شده با سیر

از حبه‌های کوچک برای درمان فشار خون بالا، کاهش کلسترول، تقویت سلامت قلب، درمان زخم‌ها نیز استفاده می‌شود. البته مصرف سیر در کنار داروهای پزشکی توصیه می‌شود و برای بیماری‌های قلبی و فشار خون بالا هیچ‌وقت نباید فقط به مصرف سیر اتکا کرد. 

  • مراحل استفاده از سیر خرد و رنده شده جهت در درمان قارچ ناخن کاشته شده

برای درمان قارچ ناخن کاشت شده، باید حبه‌های سیر را رنده یا خرد کنید. بعد از اینکه حبه‌های سیر خام رنده شد، ترکیب سیر را روی قسمت‌های عفونی ناخن قرار دهید. در حین قرار دادن ترکیب سیر شاید مقداری احساس سوزش کنید، اما نگران نباشید و بعد از مدتی این احساس برطرف خواهد شد. 

اجازه دهید سیر خرد شده به مدت 30 دقیقه روی ناخن‌هایتان قرار بگیرد و بعد از آن قسمت‌های آسیب‌دیده را شستشو دهید. با انجام این درمان در مدت زمان بین 4 تا 6 هفته، علائم بهبودی را مشاهده خواهید کرد.

  1. درمان قارچ ناخن کاشته شده با سرکه سیب؛ از خاصیت ضدعفونی سرکه سیب غافل نشوید

سرکه سیب یکی از محصولاتی است که معمولا در آشپزخانه‌های ایرانی وجود دارد. سرکه سیب در حقیقت از تخمیر قندهای سیب به‌دست می‌آید و در این فرایند قند سیب به الکل تبدیل می‌شود و پس از آن با اضافه شدن باکتری‌ها، سرکه سیب ساخته می‌شود.

درمان قارچ ناخن های کاشت شده

از سرکه سیب برای بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها استفاده می‌شود و برخی از افراد که رژیم لاغری دارند، از این سرکه طبیعی کمک می‌گیرند. سرکه سیب برای پاک‌سازی بدن از سموم بسیار مفید خواهد بود و به درمان بیماری‌های عفونی کمک می‌کند. همچنین سرکه سیب یکی از بهترین روش‌ها برای درمان قارچ ناخن کاشته شده است.

  • مراحل درمان قارچ ناخن کاشته شده با سرکه سیب

برای درمان قارچ ناخن کاشته شده با سرکه سیب باید مقداری از سرکه سیب را با آب مخلوط کنید و پس از آن قسمت‌های عفونی ناخن‌ها را داخل ظرف سرکه سیب و آب قرار دهید. در حدود 15 تا 20 دقیقه بخش‌های عفونی ناخن‌ها باید داخل ظرف قرار بگیرد تا سرکه سیب به‌خوبی اثر کند. 

پس از 20 دقیقه دست‌هایتان را با آب ولرم شستشو دهید و از مقداری کرم مرطوب‌کننده استفاده کنید تا مشکلی برای پوست دست ایجاد نشود. برای اثربخشی بهتر سرکه سیب توصیه می‌کنیم، در طول روز 2 بار از محلول سرکه سیب و آب کمک بگیرید.

  1. رعایت نکات بهداشتی فردی و عمومی؛ بهترین روش جلوگیری از قارچ ناخن کاشت شده

در این مقاله از مجله کامان در رابطه با روش های کاربردی درمان قارچ ناخن کاشت شده صحبت کردیم و اشاره‌ای به 4 روش درمان کاشت ناخن داشتیم. درحالت‌کلی بهترین روش درمان قارچ ناخن کاشته شده، استفاده از داروهای پزشکی است. همچنین توصیه می‌کنیم در هنگام روبه‌رو شدن با علائم قارچ ناخن مانند: تغییر رنگ ناخن، خارش ناخن یا ضخیم شدن ناخن حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید.

برای جلوگیری از ابتلا به قارچ ناخن کاشته شده به سالن‌های زیبایی استاندارد که کلیه پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند، مراجعه کنید. همچنین در نظر داشته باشید، کلیه وسایل و ابزارهای کاشت ناخن بعد از هر بار استفاده باید مورد ضدعفونی قرار بگیرند.

در این مقاله سعی کردیم، بهترین روش‌های درمان قارچ ناخن کاشته شده را عنوان کنیم. در رابطه با قارچ ناخن یا بیماری‌های عفونی قارچ پوستی اگر سوالی دارید، در پایان مقاله از ما بپرسید.

تمامی مطالب مجله کامان با استفاده از منابع معتبر و به روز نوشته شده است اما با توجه به حساس بودن مطالب این حوزه، هیچ‌گاه توصیه نمی‌کنیم که بدون مشورت با پزشک از مطالب مقالات در سطح اینترنت برای درمان استفاده کنید. همه مقالات صرفا جنبه آموزش و اطلاع‌رسانی دارند و هیچگاه نباید جایگزین مراجعه به پزشک شود، در غیر اینصورت عواقب احتمالی بر عهده‌ی خود فرد خواهد بود.
با توجه به این نکات، مجله کامان مسئولیت هر گونه استفاده‌ی نادرست از محتوای این رسانه را که باعث بوجودآمدن مشکل یا عارضه‌ای برای فرد شود، از خود سلب می‌کند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *