محمد بیک زند 462 روز پیش
بدون دیدگاه

چرا باید قارچ ناخن کاشت شده را جدی بگیریم؟

عفونت‌های قارچی یکی از عارضه‌های آزاردهنده‌ای است که معمولا اکثر افراد را در طول زندگی درگیر می‌کند. برخی از قارچ‌ها به مقدار بسیار کمی در بدن وجود دارند، اما در مواقعی برخی عوامل مانند رعایت نکردن بهداشت یا حضور در محیط‌های آلوده رشد قارچ‎ها را بسیار بیشتر می‌کند. قارچ ناخن کاشت شده یکی از انواع قارچ ناخن است که برخی از افراد را درگیر می‌کند. قارچ ناخن کاشت در اثر چسباندن اشتباه ناخن کاشت یا استفاده از ابزارهای آلوده رخ می‌دهد. 

قارچ ناخن کاشت مانند سایر عارضه‌های پوستی قابل درمان است، اما در برخی مواقع باتوجه‌به پیشرفت بیماری، پروسه درمان بیشتر از حد معمول طول می‌کشد. استفاده از ابزارهای ضدعفونی‌شده در حین کاشت ناخن، به شدت موثر است و موجب بیماری قارچ ناخن کاشت نخواهد شد. 

در این مقاله از مجله کامان قصد داریم در رابطه با قارچ ناخن کاشت شده صحبت کنیم و اشاره‌ای به علائم، دلایل و روش‌های درمان قارچ ناخن کاشت شده خواهیم داشت. برای آگاهی بیشتر در ارتباط با قارچ ناخن کاشت، مطالعه این مقاله از سایت رسمی کامان را از دست ندهید.

علائم قارچ ناخن کاشت؛ از تغییر رنگ تا بوی نامطبوع

هنگامی که با علائم قارچ ناخن کاشت شده آشنا باشید، با مشاهده کوچک‌ترین علائم می‌توانید برای درمان سریع‌تر به پزشک متخصص مراجعه کنید. علائم قارچ ناخن کاشت شده مانند سایر قارچ‌های پوستی است و با التهاب و ورم ناخن یا پوست ناخن شروع می‌شود..

علائم قارچ ناخن کاشت شده

در برخی اوقات ناخن‌های دست بوی نامطبوع و ناخوشایندی دارند. همچنین رنگ ناخن‌ها ممکن است تغییر کند. در چنین شرایطی رنگ ناخن‌ها سفید یا زرد خواهد شد و احساس خارش در مناطق آسیب‌دیده ناخن احساس خواهید کرد. در مواردی قارچ ناخن کاشت با ضخیم شدن یا نازک شدن ناخن‌ها همراه است که در این شرایط ممکن است، ناخن بر اثر نازک شدن کنده شود.

مهم‌ترین علت ابتلا به قارچ ناخن کاشت شده؛ نظافت پایین ابزارهای کاشت ناخن

در هنگام کاشت ناخن حباب‌های بسیار ریزی از هوا زیر ناخن حبس می‌شود که محیط را برای رشد قارچ‌های عفونی به‌خوبی فراهم می‌کند. همچنین در برخی اوقات به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی از جانب سالن‌های آرایشی، قارچ ناخن به سایر افراد منتقل می‌شود. 

دستگاه‌ها و ابزارهای کاشت ناخن باید بعد از استفاده، ضدعفونی شوند تا اگر شخصی دچار قارچ‌های پوستی است؛ بیماری را به سایر افراد منتقل نکند. البته قارچ ناخن کاشت، علت‌های دیگری دارد که در ادامه مقاله آن‌ها را بررسی می‌کنیم. 

کاشت اشتباه ناخن؛ از علت‌های ایجاد قارچ ناخن کاشت

هنگامی که ناخن کاشت به اشتباه روی ناخن اصلی قرار بگیرد، موجب رشد بیش از حد قارچ‌ها زیر ناخن می‌شود. رطوبت هوای ایجاد شده بین ناخن کاشت و ناخن اصلی، محلی عالی برای رشد قارچ‌های عفونی است؛ در نتیجه قارچ‌ها در این شرایط رشد کرده و به زیر ناخن اصلی حمله می‌کنند.

مهم ترین علت ابتلا به قارچ ناخن کاشت شده

قرار گرفتن طولانی مدت ناخن کاشت 

زمانی که ناخن‌های کاشت شده، زمان بسیار طولانی روی ناخن‌های اصلی باقی بمانند؛ بستری مناسب برای رشد قارچ‌های عفونی فراهم می‌شود. توجه کنید که بعد از مدتی باید ناخن‌ها را جدا کنید و مجدد ناخن کاشت جدید داشته باشید. با انجام چنین کاری از عارضه قارچ ناخن کاشت در امان می‌مانید.

درمان ناخن کاشت؛ استفاده از داروهای ضد قارچ و گیاهان

بیماری‌ ناخن کاشت به‌راحتی قابل درمان است. البته اگر در روزهای اولیه بیماری اقدام به درمان کنید، پروسه درمان بسیار کوتاه خواهد بود و بین 4 تا 6 هفته بهبودی کامل را به‌دست می‌آورید. یکی از مطمئن‌ترین روش‌های درمان قارچ ناخن کاشت شده، استفاده از داروهای پزشکی است.

هنگامی که به پزشک متخصص مراجعه کنید، در اولین اقدام داروهای خوراکی مانند قرص یا کپسول‌های ضد قارچ را در اختیارتان قرار می‌دهد که باید به‌صورت روزانه مصرف کنید.

شیوه های درمان قارچ ناخن کاشت شده

با مصرف به‌موقع داروهای ضد قارچ مانند خانواده آزول‌ها، در مدت زمان بسیار کوتاهی عارضه قارچ عفونی را درمان خواهید کرد.همچنین برای درمان قارچ ناخن از داروهای گیاهی و برخی از میوه‌ها نیز می‌توانید استفاده کنید که در ادامه مقاله به برخی از آن‌ها اشاره‌ای خواهیم کرد. 

استفاده از روغن چای؛ روشی خانگی و مطمئن برای درمان قارچ‌ ناخن کاشت شده

روغن چای خواص بسیاری دارد و معمولا از این روغن به‌عنوان یک آنتی‌باکتریال طبیعی استفاده می‌کنند. از روغن درخت چای برای سلامت دهان و دندان نیز استفاده می‌شود. برای درمان قارچ ناخن کاشت شده باید چند قطره از روغن چای را با قطره‌چکان روی قسمت‌های آسیب‌‌دیده ناخن‌ها قرار داده و بعد از آن به‌آرامی ناخن‌هایتان را ماساژ دهید. همچنین با استفاده از پنبه آغشته به روغن می‌توانید درمان را انجام دهید. برای بهبود سریع‌تر قارچ ناخن کاشت شده، روزی 2 مرتبه از روغن چای استفاده کنید. 

درمان قارچ ناخن کاشت شده

سیر؛ یکی از بهترین روش‌های سنتی برای درمان ناخن کاشت

حبه‌های سیر خواص بسیاری دارند و معمولا همه افراد به نحوی از سیر استفاده می‌کنند. سیر به دلیل خاصیت ضد باکتری که دارد برای درمان قارچ‌های پوستی بسیار موثر است. برای درمان قارچ ناخن به‌وسیله سیر، فقط کافی است مقداری سیر را رنده یا خرد کنید و سپس روی قسمت‌های عفونی ناخن قرار دهید. اجازه دهید سیر رنده شده در حدود 15 تا 20 دقیقه روی ناخن‌ها قرار داشته باشد و بعد از آن دست‌هایتان را بشویید. با استفاده از سیر به‌مرور زمان تغییرات و بهبود ناخن‌ها را به‌خوبی مشاهده می‌کنید.

شناسایی راه‌های پیشگیری از ایجاد قارچ ناخن کاشت شده

در این مقاله از مجله کامان در رابطه با قارچ ناخن کاشت شده صحبت کردیم و اشاره‌ای به علائم، دلایل و روش‌های درمان قارچ ناخن کاشته شده داشتیم. درحالت‌کلی قارچ ناخن کاشته شده به‌دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی رخ می‌دهد. 

پیشگیری از ابتلا به قارچ ناخن کاشت شده

توصیه می‌کنیم برای جلوگیری از ایجاد قارچ ناخن کاشت به سالن‌های آرایشی که کلیه پروتکل‌های بهداشتی و ضدعفونی را رعایت می‌کنند، مراجعه کنید تا گرفتار چنین عارضه‌ای نشوید. همچنین از خدمات افرادی که توانایی و تجربه کافی برای کاشت ناخن دارند، استفاده کنید. 

اگر ناخن کاشت به‌درستی روی ناخن اصلی قرار نگیرد، با ورود هوا و رطوبت به زیر ناخن اصلی، رشد قارچ‌های عفونی آغاز می‌شود و این مورد خطرناک است. در این مقاله سعی کردیم به‌صورت خلاصه و مفید در رابطه با قارچ ناخن کاشت صحبت کنیم. در رابطه با قارچ ناخن کاشت اگر تجربه یا پیشنهادی دارید، در انتهای مقاله و قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

سخن آخر

در این مقاله سعی بر این داشتیم تا چند علت مهم برای جدی گرفتن قارچ ناخن کاشته شده و همچنین ارائه نکاتی مهم و اساسی جهت جلوگیری از ایجاد قارچ ناخن‌های کاشته شده شما عزیزان را در روند نگهداری درست و اصولی از ناخن‌های کاشته شده خود یاری دهیم؛ امیدواریم که این مطالب برای شما عزیزان مفید بوده باشد.

تمامی مطالب مجله کامان با استفاده از منابع معتبر و به روز نوشته شده است اما با توجه به حساس بودن مطالب این حوزه، هیچ‌گاه توصیه نمی‌کنیم که بدون مشورت با پزشک از مطالب مقالات در سطح اینترنت برای درمان استفاده کنید. همه مقالات صرفا جنبه آموزش و اطلاع‌رسانی دارند و هیچگاه نباید جایگزین مراجعه به پزشک شود، در غیر اینصورت عواقب احتمالی بر عهده‌ی خود فرد خواهد بود.
با توجه به این نکات، مجله کامان مسئولیت هر گونه استفاده‌ی نادرست از محتوای این رسانه را که باعث بوجودآمدن مشکل یا عارضه‌ای برای فرد شود، از خود سلب می‌کند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *